Sider

lørdag den 15. marts 2014

MERE STRIK

Der hviler en dødelig stilhed over bloggen for tiden....

Og ja, det er slet og ret fordi, jeg stort set ingen kreative projekter får fra hånden....

En flytning med malerarbejde, ind og udpakning, møbelsamling, slæberi og alt det andet der hører til, blev udført under pres og med kun 2 hænder til at pakke og udpakke det hele. Godt jeg havde rigtig gode venner (og en stærk far) til at hjælpe med slæbet. Det har været utrolig hårdt at være ene om det hele, nu når Simon stadig er på de 7 have, og det har taget utrolig meget af min tid. Men hvor er jeg taknemmelig for mine forældres hjælp, og at det nu er overstået!

Jeg har boet i vores nye hjem i godt 2 uger nu, og her er altså blevet ret fedt, hvis jeg selv skal sige det! Alt der er tilbage, er nogle billeder der skal hænges op. Altså bortset lige fra den ovn der skal installeres her i weekenden.....
Hvidevarerne har nemlig været en længere historie. Vi vidste, at køleskabet var gammelt (af udseende), men en lidt større udfordring var det, at det viste sig heller ikke at kunne køle. Så efter mange prisundersøgelser var det afsted til punkt 1 efter et nyt. Det blev et rigtig smart Gorenje med stålfront, og så snakker vi slet ikke om, hvordan vi fik slæbt køleskab op ad den smalle trappe til 1. sal (stakkels gamle fars ryg med kun min mor og slappe jeg som hjælpere).
For at det ikke skulle være nok, så skulle jeg i sidste uge lige bage nogle boller til min studiegruppe. Efter en halv time var ovnen stadig ikke varm, og efter googling regnede jeg ud, at varmelegemet til varmluften måtte være gået (ja der er åbenbart to varmelegemer i sådan en ovn). En far-undersøgelse senere, viste det sig så, at der havde været overgang i ovnen og varmelegemet var brændt helt af, således at det ikke engang kunne skiftes...... Så endnu en undersøgelse på nettet måtte der til, og nu kommer selvsamme far, som egenhændigt slæbte mit køleskab op ad trappen (tak Gud for sådan en far), og installerer den nye ovn i morgen!

Flere uger med flyttestress, hvor læsningen er kommet umenneskeligt meget bagud, afløses nu af endnu et eksamensræs. Denne eksamen er traditionelt set rigtig svær og kræver super meget, så jeg læser på livet løs, og mit skrivebord ser sådan her ud for tiden:


Og så tænker man, "jamen det lyder jo (og ser ud) til, at du er godt på vej, med al den læsning". Eneste lille mente er bare, at eksamen allerede er mandag om en uge. No need to say, at jeg er en lille smule stresset. Igen. Det føles lidt som om, at det aldrig ender. Kun 4,5 år mere.... Jeg dumpede oven i købet min sidste eksamen (sammen med 43 % af mit studie), og skal derfor til reeksamen til august, så ikke engang sommerferien er eksamens-helle længere..... Men ikke mere brok fra den medicinstuderende.


Nu skal i til gengæld høre lidt positivt om det kreative. For selvom jeg ikke har det store tidsoverskud, så begyndte jeg, allerede inden flytningen, på et nyt strikkeprojekt. Jeg synes det der strik er overraskende nemt, og går overraskende hurtigt. Selvom det for sådan en nybegynder som mig, godt kan kræve, at der engang imellem skal pilles op igen, så synes jeg alligevel hurtigt, at man begynder at se, hvad det kan blive til af fantastiske ting.

Derfor er jeg sprunget lige ud i, at strikke en cardigan. Det er blevet Tusindfryds yndlingscardigan, som jeg tidligere har snakket om på bloggen. Jeg strikker den, som i opskriften, i lamauld fra strikkebogen, og jeg har valgt den mørke koksgrå farve. Jeg er lige begyndt på ærmestrikken, og det er noget skønt garn at strikke i. Det eneste "men" er, at det altså fælder en hel del. Jeg håber, at det kan minimeres lidt, med en vask når den er færdig. Den bliver i en tyk og lækker kvalitet, og egner sig derfor nok også bedst som en efterårs/vintercardigan. Så går det nok, hvis der går lidt længere tid end forventet før den bliver færdig.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar