Sider

mandag den 13. oktober 2014

Nyt familiemedlem

For 2 1/2 uge siden kørte Simon og jeg for 2. gang til Tørring. Vi skulle nemlig hente en lille sød hemmelighed som vi har snakket om at vi ønskede os rigtig længe.


Han hedder Saxo og er en bomuldshund. Og nøj hvor har vi glædet os til at få ham med hjem. En lille lodden pelsbold med den blødeste fineste pels over det hele. Han har allerede vundet vores hjerter fuldstændig!Forrige søndag var vi til et træf for Coton de Tulear, som racen jo sådan helt korrekt hedder. Der mødte vi ca. 15 andre søde hunde og deres ejere, og jeg skal lige love for, at der blev leget igennem i den times tid vi var der. Saxo var det helt store samlingspunkt, da alle de andre hundeejere slet ikke kunne forstå at deres egne hunde engang havde været så små og bløde. Han virkede også som en magnet for alle de andre hunde, som alle var vildt interesserede i, at snuse og lege med den lille pelsbold.


Også katten har accepteret ham som en del af familien, selvom han nok også synes at det er lidt groft med sådan en lille irriterende "baby", som er så legesyg og over det hele hele tiden. Men heldigvis tager han bare sine lange slumre-lure oppe i højderne når han bliver for træt af, at jagte hunden rundt og vice versa.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar